ALS receptenlijn
Ik denk, laat ik eens iets nieuws proberen: een receptenlijn.Ik ben geen goede kok, maar wel een culinair genieter!
Mijn doel is om hier een aantal recepten te verzamelen welke zowel voedzaam als lekker zijn, niet te pittig en vooral ook gemakkelijk weg te slikken zijn.
[size=150:3otvhs51]Tipalia of Pangafilet met Slagroom en Avocado[/size:3otvhs51]
Ovengerecht in 35 min.
Ingredienten:[list:3otvhs51][*:3otvhs51]750gr pangafilet[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]1 avocado[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]peper en zout[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]100ml slagroom[/*:m:3otvhs51][/list:u:3otvhs51]
Bereiding:[list:3otvhs51][*:3otvhs51]Over voorverwarmen op 200C[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]ovenschaal invetten[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]1 laag filet met peper en zout[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]1 laag avocadoschijfjes[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]hier slagroom over[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]dun laagje geraspte oude kaas[/*:m:3otvhs51][*:3otvhs51]25 min. in de oven[/*:m:3otvhs51][/list:u:3otvhs51]
De slagroom zorgt dat de kaas niet te hard wordt. De combinatie slagroom, visfilet en avocado glijdt zo je keel in. Wel goed opletten dat je je niet aan de vis verbrandt!
Smakelijk eten!
Dick